Du som gått på STEG!

Skolan lever kvar i största välmåga och nya elever fyller klassrummen. Precis som du gjorde gör de produktioner och föreställningar, spelar, dansar, skriver och uppträder. De förkovrar sig i Svenska, Samhällskunskap, Historia, Matematik och alla andra viktiga kurser som förbereder för högre studier. De umgås i korridorerna, går till matsalen och har idrott i Trekantsparken, åker på introduktionsläger och studieresor, är med på den årliga stora föreställningen (numera på Maxim-teatern) och lever just nu “STEG-liv”! På många sätt är det sig likt!

D3S_0157 teater

Du är länken mellan våra elevers “nu” och “efter STEG” — en inspiration och förankring i den verklighet de kommer ut i efter studenten.

Vi tycker det skulle vara fantastiskt roligt om du hör av dig och kanske hälsar på och berättar om vad du gjort efter studenten, stort som smått.

D3S_0110

Om du tror att din berättelse om livet efter STEG inte är tillräckligt intressant för att höra av dig, så tror du fel. Kommer du ihåg hur fantastiskt det var att få träffa och lyssna på f.d elever som kom till skolan och berättade om livet efter STEG när du själv gick här? Då förstår du vilken törst de har efter verkliga berättelser och exempel från dem som en gång startat från samma punkt.

Fyll gärna i formuläret här nedanför, vi ser fram emot att få träffa dig igen!